Over mij

Over mij

Ik ben graag actief en probeer mezelf zo veelzijdig mogelijk te ontwikkelen. Als topsporter heb ik veel geleerd en daarnaast heb ik ook VWO (NT&NG), een studie werktuigbouwkunde en een minor toegepaste wiskunde afgerond.

Het mooie aan race sporten als wielrennen en shorttrack vind ik de combinatie van snelheid, kracht en tactiek. Je moet samenwerken met je tegenstanders om uitendelijk als eerste over de finish te kunnen komen. Ik heb me altijd verdiept in voeding, materiaal, techniek, aerodynamica, trainingsvormen en strategie om het beste uit mezelf te halen. Allemaal dingen die je niet leert uit een boek, maar juist door er actief mee bezig te zijn.

Wiskunde en natuurkunde vind ik erg interessant en ik programmeer regelmatig tools in Python om specifieke vraagstukken op te lossen. Dit zijn enkele projecten waar ik aan gewerkt heb:
- Hyperspectraal scanner met behulp van Artificial Intelligence
- Random vibration test setup ontwikkeling
- Reliability Life Data analyse
- 3D Bochtenprofiel skeelerbaan Rotterdam

Mijn creativiteit kan ik kwijt in kitesurfen door iedere sessie weer iets nieuws te proberen. Daarnaast fotografeer ik af en toe met mijn Canon 70D en bewerk ik de foto's na in Photoshop. Hierin heb ik ook de kaarten van mijn kaartspel Everzwijnen ontworpen. Hoewel ik zelf niet echt muzikaal ben, kan ik iedereen de ActiNL Spotify playlist aanraden. Voor deze website heb ik gebruik gemaakt van HTML, CSS en een beetje JavaScript.

Maak voor contact gebruik van mijn social media kanalen of ga een keer mee fietsen!